Klubnyheder

​Turbulent vinter for årgang 03/04.

28. apr. 2017, kl. 09.37

I efteråret valgte klubbens U13/U14 drenge træner at stoppe som træner for at tage opgaven som sportslig ansvarlig. Det betød så at der skulle findes en ny træner til disse drenge.


Samme tid som Kim Arnsbæk vælger at stoppe som træner er der også nogle der giver besked om at de ønsker at skifte klub. Det er selvfølgelig ærgerligt. Nu måtte klubben kigge på den fremtidige struktur for vores to hold i denne afdeling.


Vores ønske var at beholde så mange som muligt i klubben og nogle var også til prøvetræning i naboklubben Aabenraa BK, men valgte at blive hos os, det var rart.

Yes… Line Jørgensen var kommet ”hjem” fra Aarhus og ville gerne overtage drengene frem til sommer som minimum. Line har været træner for drengene tidligere, så de fleste kendte hende godt.

Uheldigt for klubben, men fantastisk for Line. Hun fik arbejde på en højskole omkring Aarhus og måtte desværre melde fra som træner. Super ærgerligt, da Line var kommet tilbage med fornyet energi. Nu skulle vi finde en ny træner igen, men de hænger desværre ikke på træerne.


Under et opstartsmøde med vores seniorspillere, der er der en af vores seniorspillere som vælger at melde sig som træner. Yes, tænker vi. En senior spiller der viser vejen. Glæden var kort for klubben, han fik nyt arbejde og det gjorde at han måtte melde fra. Igen ærgerligt for klubben, godt for vores seniorspiller.


Klubbens formand, Helle Dantoft tager over under processen med at finde en ny træner. Helle har tidligere været holdleder for drengene og har en søn på holdet. Men Helle skulle kun være træner midlertidigt og sådan kom det også til at gå.

Helle træner dem indendørs nogle få gange og starter op udendørs med drengene. Hun når endda og lede dem under en kamp. Denne kamp var på mange måder en succes, drengene spillede en super fin kamp og Helle gjorde det godt. Men ikke nok med det, så havde klubbens sportslige ansvarlig aftalt et hemmeligt møde med en ung mand på 26 år.

Dette møde skulle vise sig at være løsningen på en lang og turbulent vinter for drengene. Jeg er på sagde han til os. Tirsdagen efter skulle drengene møde deres kommende træner. Rune Friis er navnet på den nye træner.


Rune har nu været træner for drengene i 3 uger. På de få gange han har haft drengene, har han taget spillerne og klubben med storm. Han viser stor dedikation til opgaven som træner og har på kort tid haft en gæstetræner forbi, hvor de lavede ”militær” træning. Rune har også taget en kammerat med som skal agere assistenttræner.

Det bliver super spændende og følge det nye trænerteam som uden tvivl kommer med en masse energi og ny inspiration til spillerne.

Rune og Filip skal arbejde med holdet i en U13 Række 2 og de skal spille 11:11 fodbold. De har ca. 22 spillere at arbejde med.

God sæson til Rune og co.